Filtr węglowy z bambusa, który starcza na 3 miesiące!
Naturalny bambusowy węgiel drzewny jest silnym oczyszczaczem, który odświeża wodę z kranu. Pochłania niepożądane smaki i zapachy, takie jak chlor. Filtrowanie wody węglem z bambusa datowane jest na starożytną Japonię, gdzie za pomocą tradycyjnych metod bambus jest umieszczany w piecu i przekształcany w aktywny węgiel drzewny.
Jest bogaty w minerały w tym magnez, potas i wapń, które są uwalniane podczas filtrowania, w celu wzbogacenia wody.
Podsumowując zalety filtra z węgla drzewnego:
Uwalnia minerały – wzbogaca twoją wodę.
Usuwa zanieczyszczenia – pochłania niepożądane chemikalia i smaki.
Ekologiczny – wykonany z wysokiej jakości, trwałego bambusa.
Pamiętaj! Wymień filtr co 3 miesiące (gdy napełniasz butelkę wodą mniej więcej 2x dziennie).